onsdag 17. juni 2009

Middagstips

I går lagde jeg karrigryte, og den ble veldig god :D
Jeg lager aldri (veldig sjeldent i alle fall) mat ut i fra oppskrifter, så det kan være vanskelig å få det likt neste gang, men jeg kan skrive ned det jeg husker ;)

- Kyllingfilet
- Hvitløk
- Mais
- Vårløk
- Matfløte/kremfløte/crem fraiche
- Kokosolje
- Kokos
- Sitron
- Ananasjus
- Salt og pepper
- Sterk karri
- Hermetiske tomater

Om man treffer på smaken ananas/kokos så blir det veldig bra :)

7 kommentarer:

Synnøve sa...

nam.. det høres godt ut!;)
Hvis du er glad i ananas/kokos, har du smakt den nye dobbbel 0 yoghurten med kokos/ananas?=)

Go' helg!:D

Beate sa...

Jeg så den i dag, men endte opp med å kjøpe den med vanilje i stede for. Den var veldig god :D
Må prøve kokos/ananas neste gang.
Har du prøvd den?

Synnøve sa...

nei, men har veldig lyst! hehe:)
kjøper den neste gang:))

Hanne sa...

Slike hjemmelagede gryter blir som regel en suksess!
Dette hørtes jo veldig godt ut :)
Litt mye søtt for min smak kanskje (med både ananas og kokos), men perfekt grønnsaksvalg til karri :D Vårløk..mmm...

Beate sa...

Jepp. Hjemmelagde gryter blir som oftest nam :) Har hatt noen uheldige lasagner en og annen gang. Men sånt må man forvente.
Kokosmassen jeg bruker smaker lite søtt :D Den setter bare en litt rund smak på det og det ble supergodt.
Og jeg er heller ikke så glad i for mye søtsmak av sånne gryter, så det ble bare en liten dæsj ananasjus. utrolig at jeg traff så perfekt, det gjør jeg nok ikke neste gang ;)

Hanne sa...

Høres bra ut da :D
Du får være mer forsiktig neste gang og tilsette litt og litt av ting til du får riktig smak, og skrive ned alt underveis :P

Jeg glemmer stadig vekk hvor mye salt jeg pleier ha i eggerøre for å få perfekt smak, haha, så sånt er ikke bare bare :P

Beate sa...

Hehe. Salt og eggerøre er en vanskelig sak. Fikk det alltid til da jeg jobbet på cafè, men hjemme blir det verre :P