søndag 7. februar 2010

Bøker?

Nå er jeg skikkelig lei meg for at jeg er ferdig med hele True Blood serien. Det kommer jo flere bøker, men det er jo leenge til - ikke før i mai, tror jeg?

Jeg har alltid likt vampyrbøker/filmer/serier osv. Egentlig alt overnaturlig i seg selv.
Ringenes Herre er jo favoritten! Fine boken. Sammen med Harry Potter serien. Det har hendt seg at jeg har sagt de har vært bedre enn RH. Spennende er de i alle fall :D haha.

Det jeg egentlig skal frem til her, er at jeg nå letere etter nye bøker å lese. Så om dere har noe forslag her tar jeg gjerne i mot.
Nå er jeg heller ikke i mot å "prøve noe nytt". Jeg trenger bare god nok begrunnelse til at jeg skal lese akkurat den boka ;)

6 kommentarer:

Hilde sa...

Hmm... bøker var jeg veldig oppdatert på før, men i de siste åra har det blitt mer faglitteratur, og dermed har den lystbetonte, kun for kos-lesingen falt bort. Jeg har fått samples av Sookie Stackhose-bøkene på Kindle'n min, og skal sjekke de ut innimellom.

Tenkte jeg skulle spørre deg om du ville skrive mer om draktbruk når du løfter. Skjønner at det gir støtte, og at man dermed kan løfte litt mer. Men en liten innføring i fordeler vs ulemper og opplevelsen av å løfte med og uten, hadde vært interessant.

Beate sa...

Jeg kan anbefale Sookie Stackhouse novels. De er veldig mye bedre enn serien, selv om serien har sine fine sider :)

Så klart kan jeg skrive mer om draktbruk i styrkeløft :)
Skal mikse sammen et innlegg om det i løpet av noen dager.

heidi sa...

Biens hemmelige liv av Sue Monk Kidd.
varm fantastisk bok om vennskap, kjærlighet, svart/hvit.

Kunne tenkt meg å lese deg igjen nå grunnet kaldt vær ute.Miljøet i filmen er så herlig sommerlig.

Vet ikke om du har sett filmen, men boken er bedre ( selvom filmen er bra den også )

Silje sa...

Er handlingen den samme i bøkene som i serien? Har sett ferdig det som er kommet av serien og liker den veldig godt. Og om bøkene ikke er akkurat det samme så kan jeg kanskje lese de mens jeg venter på ny sesong på tv.

En bok jeg virkelig kan anbefale er Shantaram av Gregory David Roberts. En utrolig spennende bok basert på forfatterens opplevelser da han var på rømmen i India. Tror det må være en av de beste bøkene jeg har lest. Forelsket meg i karakterene og India.

Annix sa...

Jeg har lest alle sookie stackhouse seriene som har komt ut, elsker denne serien :D... gleder meg til neste kommer ut i linjen, er vel bare å vente i spenning. og dette kommer fra en som liker helts å se seriene på dvd og bøker faktisk et fremmed ord for min del :P

Liker du denne serien vil anbefale:

Den sorte dolks brorskap.
Handler om Varmpyrer og deres levegang i vår verden. ( er en skikkelig husmorsporno vettu kanon fet serie på 6 bøker)

The mortall instruments
Serie som handler om demoner og vampyrer og igjen godt mot vondt som kjemper sin gang, dette er en serie med masse romanse intriger osv osv, en veldig bra serie! er basert på 3 bøker, og den 4 kommer ut nå i april eller mai :)...

Håper du finner noe som treffer deg bra :D

Beate sa...

Heidi: Skal notere ned å se om jeg ikke får lest den :)

Silje: Handlingen i tv-serien viker en god del fra bøkene. Det er derfor jeg liker også tv-serien så godt. Og ser egentlig på den som noe heelt annet enn bøkene. Det kan ikke sammenlignes egentlig. Synes de har klart å finne gode skuespillere til serien, og det er ett stort pluss.

Shantaram har jeg hørt en del om, og har hatt planer om å lese den. Så kanskje jeg bare skal gjøre det :) ?

Annix: Hmm .Den sorte dolks brorskaphar jeg sett på bokhandelen, men har ikke bestemt meg for å jeg ville starte på den eller ikke.
Om du anbefaler den må jeg jo teste den ut :D